ФОТО: Објавена нова мапа од Украина, познато кои делови ги контролира Русија

 Breaking News

ФОТО: Објавена нова мапа од Украина, познато кои делови ги контролира Русија

ФОТО: Објавена нова мапа од Украина, познато кои делови ги контролира Русија
August 23
13:34 2022

Русите во Украина продолжуваат и понатаму, откако почна во февруари со операцијата. На министерството за од брана на Велика Британија беше објавена нова мапа од Украина и колку голем дел од територијата е оку пиран. На фотографијата во продолжение може да погледнете како изгледа новата мапа на Украина. Фото:

Related Articles