ФОТО: Нов тренд предизвик на социјалните мрежи – #Македонец #Македонско

 Breaking News

ФОТО: Нов тренд предизвик на социјалните мрежи – #Македонец #Македонско

ФОТО: Нов тренд предизвик на социјалните мрежи – #Македонец #Македонско
August 07
06:59 2019

Неколкумина го започнаа и сега стана вирален. Предизвикот #Македонец/Македонка #Македонско” се појави на социјалните мрежи како отпор на луѓето против одлуката на Владата да графата каде треба да стои Државјанство: Македонско” одлучија да го заменат со “////”. Меѓу оние кои го прифатија предизвикот се најде и претходниот претседател на Ноќни Волци.

Related Articles