ФОТО: Новинарска екипа влезе во хашките соби во Шутка каде што е пpитвоpен Боки 13

 Breaking News

ФОТО: Новинарска екипа влезе во хашките соби во Шутка каде што е пpитвоpен Боки 13

ФОТО: Новинарска екипа влезе во хашките соби во Шутка каде што е пpитвоpен Боки 13
November 04
21:15 2019

Екипата од емисијата Детектор влезе во неколку затвоpи низ Македонија. Меѓу нив беше и пpитворското одделение во Шутка. За разлика од распаднатите соби од 7 метри квадратни каде што судењата ги чекаат најгоелмиот дел од пpитворените лица, постои и т.н. хашко одделение каде што собите се далеку попристојни. Ова се само дел од фотографиите, целата галерија погледнете ја тука:

Related Articles