ФОТО: Најпознатата Албанка им купи куќа на родителите – мајка ѝ се пофали на Инстаграм

 Breaking News

ФОТО: Најпознатата Албанка им купи куќа на родителите – мајка ѝ се пофали на Инстаграм

ФОТО: Најпознатата Албанка им купи куќа на родителите – мајка ѝ се пофали на Инстаграм
May 11
19:10 2019

Рита Ора на родителите им изгради луксузна куќа на Косово, во Приштина, впрочем од каде и е нејзиното семејството, а мајка и Вера на Инстаграм се пофали со недвижнината. -Домот е таму каде што е срцето. Иако живееме во Лондон, навистина е многу важно и нашите деца/генерациите кои доаѓаат, да можеме да си дозволиме да го посетуваме нашето родно место во Приштина, на Косово. – порача Вера. Потсетуваме, Рина на 17 фебурари 2018 година пееше на прославата на 10-годишнината од самопрогласувањето на независноста на Косово. Еве и како изгледа куќата која Рита ја купи на семејството на Косово:

Related Articles