ФОТО: Македонска работа, поставени знаци „Забpaнето капење“ – Охридското Езеро не е бeзбeднo за пливање

 Breaking News

ФОТО: Македонска работа, поставени знаци „Забpaнето капење“ – Охридското Езеро не е бeзбeднo за пливање

ФОТО: Македонска работа, поставени знаци „Забpaнето капење“ – Охридското Езеро не е бeзбeднo за пливање
July 13
08:17 2019

Фејсбук статус и фотографии на Самоил Малчески:

После 21 година во Охрид, прв пат на потегот од Самоилова тврдина на плажите кон Партизан, Младост се поставени знаци забрането пливање!

Колекторот после толку години не е во функција!

Ало фотелјаши, вие што се грижевте, што кажувате дека ќе не биде дали сте нормални?
До кога ќе го уништувате и она малку убаво што остана во Република Македонија?

Криминалци едни неспособни!
Се работи за здравјето на луѓето, за уништување на природа, за уништување на туризмот!

Related Articles