ФОТО: Коњ на тераса во Дебар маало во Скопје

 Breaking News

ФОТО: Коњ на тераса во Дебар маало во Скопје

ФОТО: Коњ на тераса во Дебар маало во Скопје
May 22
21:47 2022

Коњ е фотографиран на тераса во скопско Дебар маало. 

Од фотографиите се гледа дека станот е на првиот кат од зградата.

Зградата е со високо приземје и има приземје и кат.

Фотографиите ги објави порталот Прес24. Фото:

Од фотографиите се гледа дека коњот е во бела боја.

Related Articles