ФОТО: Катица Јанева на плажа во Грција, ја лоцира гледач на Канал 5

 Breaking News

ФОТО: Катица Јанева на плажа во Грција, ја лоцира гледач на Канал 5

ФОТО: Катица Јанева на плажа во Грција, ја лоцира гледач на Канал 5
August 04
10:58 2019

Имено, анонимен гледач на Канал 5 телевизија кој не сакаше да го открие својот идeнтитeт, ни ја испрати оваа фотографија, за која ни рече дека е направена денес попладнево, во Грција, на една плажа на првиот крак, поточно во познатото излетничко место Ханиоти Канал 5 ТВ остава можност дека фотографијата не е направена денес и на тоа место, но сепак, се надеваме дека останати наши гледачи и читатели ќе можат да ја потвpдат или негираат оваа фото-информација. Како и да е, редакцијата на Канал 5 и посакува пријатен и мирен летен одмор на г-ѓа Јанева.

Related Articles