ФОТО: Карлеуша може слободно да оди во пензија, се појави нејзината замена

 Breaking News

ФОТО: Карлеуша може слободно да оди во пензија, се појави нејзината замена

ФОТО: Карлеуша може слободно да оди во пензија, се појави нејзината замена
August 26
22:26 2019

На една странска телевизија се појави контраверзна пејачка, чие име засега останува мистерија за нас. Имено, таа се појавила во една емисија, каде што гостувале нејзини колеги и имала задача да отпее нова песна, и да си замине, но, таа за 3 минути им го украде вниманието на колегите кои беа гости. Погледнете како е облечена:

Related Articles