Фото како на филм: Ѓоковиќ со силно обезбедување однесен до авионот

 Breaking News

Фото како на филм: Ѓоковиќ со силно обезбедување однесен до авионот

Фото како на филм: Ѓоковиќ со силно обезбедување однесен до авионот
January 16
14:08 2022

Тенисерот Новак Ѓоковиќ ја напушти Австралија после 11 драматични денови во низата ск андали какви тенисот не памети.

Австралија од првиот момент кога Ѓоковиќ на 5. јануари слета во Мелбур, па се до моментот кога најдобриот тенисер на светот го напушти градот, имаше катас трофален третман кон cрбинот.

Со 15 минути задоцнување полета авионот за Дубаи, а се појавија и фотографии од аеродромот кои покажуваат дека Новак и неговиот тим со обезбе дување биле испратени до авион. ИзворПрес24.

Related Articles