ФОТО: Кавадарци е подготвено за Тиквешки Гроздобер 2019

 Breaking News

ФОТО: Кавадарци е подготвено за Тиквешки Гроздобер 2019

ФОТО: Кавадарци е подготвено за Тиквешки Гроздобер 2019
September 05
22:04 2019

Кавадарци е подготвено!Ве очекуваме на Тиквешки Гроздобер 2019! Приказна под отворено небо! Локација: КАВАДАРЦИ (Градски плоштад, мал парк) Времетраење: 6-ти до 8-ми септември 2019 Покровител на Фестивалот: Општина Кавадарци

Related Articles