ФОТО: И ова го има, Бујар Османи прекрстен во Бугар Османов на Википедија

 Breaking News

ФОТО: И ова го има, Бујар Османи прекрстен во Бугар Османов на Википедија

ФОТО: И ова го има, Бујар Османи прекрстен во Бугар Османов на Википедија
July 23
19:32 2022

Бујар Османи, македонскиот министер за надворешни работи беше „прекрстен“ на Википедија од засега непознат администратор. Најпрво покрај фотографијата на министерот пишуваше „Бугар Осамени“, а потоа беше „прекрстен“ во „Бугар Османов“. Во само 40 минути името на Османи било променето дури 12 пати, а засега не е познато чие дело е промената. Фото:

Related Articles