ФОТО: Земјотрес ја стресе Источна Македонија

 Breaking News

ФОТО: Земјотрес ја стресе Источна Македонија

ФОТО: Земјотрес ја стресе Источна Македонија
August 04
19:09 2022

Cо јачина од 3.1 степен земјотрес е регистриран денеска на 11 километри од градот Берово.

Потресот бил на длабочина од 1 километар.

Во регионот, земјотреси денеска имаше во Словенија, Хрватска, Грција.

Магнитуда ML 3.1 Регионот РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Датум време 2022-08-04 06:28:41,3 UTC Локација 41,80 N; 22,89 Е Длабочина 1 км Растојанија

106 км југо од Софија, Бугарија / поп: 1.152.000 / локално време: 09:28:41.3 2022-08-04 11 км северно од Берово, Северна Македонија / поп: 13.800 / локално време: 08:28:41.3 2022-08- 04

Related Articles