ФОТО: Заев му коментира на Филипче, еве што му напиша премиерот на министерот

 Breaking News

ФОТО: Заев му коментира на Филипче, еве што му напиша премиерот на министерот

ФОТО: Заев му коментира на Филипче, еве што му напиша премиерот на министерот
October 31
20:29 2020

Кога никој не очекува, се случи и тоа, лидерот Зоран Заев му коментира на министерот Венко Филипче на фејсбук.

Коментарот на премиерот Зоран Заев беше краток, тој на Филипче му напиша: Bravo.

Веднаш после коментарот на Зоран Заев, следеа низа реплики, од министерот Филипче до овој момент сеуште нема реплика.

Kоментарите на фановите се различни, имаше и коментари од топ фановите.

Инаку статусот на министерот Филипче беше за студентите од шестата година по општа медицина, кои помагаат во изработка на анкетните листови на контактите на к ов ид позитив ните пац иети во Институтот за јав но здра вје.

Related Articles