ФОТО: Жената што го освои срцето на Здравко Чолиќ, со неа е 18 години

 Breaking News

ФОТО: Жената што го освои срцето на Здравко Чолиќ, со неа е 18 години

ФОТО: Жената што го освои срцето на Здравко Чолиќ, со неа е 18 години
June 07
15:12 2019

Здравко Чолиќ веќе 18. години е во среќен брак со својата сопруга, убавата Александра. Со неа има две ќерки, а таа изгледа вака. Погледнете:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles