ФОТО: Е ова е градоначалник, ужива на чардак у Маврово, а градот у карантин

 Breaking News

ФОТО: Е ова е градоначалник, ужива на чардак у Маврово, а градот у карантин

ФОТО: Е ова е градоначалник, ужива на чардак у Маврово, а градот у карантин
June 07
21:07 2020

Таткото на градот Скопје својот продужен викенд го поминал во својата вила у Маврово, јавува порталот Лидер, каде објавува и фотографии од вилата и околу неа, но и на една фотографија на чардакот се забележува и градоначалникот, како ужива во прекрасната глетка. Лидер пишува и дека се забележани и автомобили во дворот од вилата, сите фотографии погледнете ги тука.

Related Articles