ФОТО: Елена Pиcтecка на зајдисонце во прегpатка на мoмче, отkри дека го нашла виcтинсkиот, ова е почеток на нова ера

 Breaking News

ФОТО: Елена Pиcтecка на зајдисонце во прегpатка на мoмче, отkри дека го нашла виcтинсkиот, ова е почеток на нова ера

ФОТО: Елена Pиcтecка на зајдисонце во прегpатка на мoмче, отkри дека го нашла виcтинсkиот, ова е почеток на нова ера
March 12
10:41 2020

Популарната пејачка Елена Ристеска на својот профил на социјалната мрежа Инстаграм објави фотографија со која збуни многумина. На фотографијата, Елена е со мoмче, во Флорида, на зајдисонце, а под истата пишува: Ова е почеток на нова ера… На една долга љубовна приказна… Приказна за вистинската љубов… Со активирање на твоите сетила и интуицијата ќе го пронајдеш вистинскиот… пишува елена под фотографијата, фото:

Related Articles