ФОТО: Елена Ристевска се огласи со eмoтивнa порака, ти секогаш ќе бидеш мое прво дете

 Breaking News

ФОТО: Елена Ристевска се огласи со eмoтивнa порака, ти секогаш ќе бидеш мое прво дете

ФОТО: Елена Ристевска се огласи со eмoтивнa порака, ти секогаш ќе бидеш мое прво дете
August 17
17:00 2020

Oд Елена Ристеска внуката, Делфина, вчера славеше 6-ти роденден. Пpecлатката Делфина го прослави роденденот во кругот на семејството, а нејзината тетка Елена и честита роденден со емо тивна порака. Најхрабриот Лав што го познавам, се бори како лавица од нејзиното раѓање. Најслаткото дете што го познавам, како да е излезена од цртан филм. Понекогаш се прашувам дали разговарам со дете или возрасна – таа е толку паметна! Понекогаш не сум сигурна дали таа е мое дете или на сестра ми – Се чувствувам како да сум ја родила, толку ја сакам – како мое дете. И без разлика колку деца ќе ми даде Бог во иднина, таа секогаш ќе биде моето прво дете. Те сакам ДЕЛФИНА. П.С. Единствената причина зошто престојувам тука си ти – напиша Елена на својот Инстаграм профил. ИзворПрес24. фото:

Related Articles