ФОТО: Еве колку народ имаше на пpoтecтот на опозицијата во главниот град

 Breaking News

ФОТО: Еве колку народ имаше на пpoтecтот на опозицијата во главниот град

ФОТО: Еве колку народ имаше на пpoтecтот на опозицијата во главниот град
September 09
21:29 2020

Сакам од срце да се заблагодарам на сите што учествуваа на денешниот пpoтест, но и на оние кои не поддржуваат и со своите срца се со нас, но поради разни причини не беа во можност да се приклучат.

Јасно е дека народот е незадоволен и дека не смееме да дозволиме да имаме поскапа струја, а посиромашен народ.

Изборот е ма фија или Македонија! – Напиша Мицкоски на својата фејсбук страница, каде објави и дрон видео од пpoтестот.

Related Articles