ФОТО: Еве како полицијата без маски интервенираше во Вевчани

 Breaking News

ФОТО: Еве како полицијата без маски интервенираше во Вевчани

ФОТО: Еве како полицијата без маски интервенираше во Вевчани
January 13
21:44 2021

Собрани од околните места, денеска во Вечани интервенираше скоро сета полиција на смена, на која колегите од ЕБР и беа на помош дојдени од главниот град. Фотографијата на денот е тоа како во години полициски службеник влечи човек кој седи со маска на земјата, додека службеникот маската што му ја дале си ја носи за украс. Фото:

Related Articles