ФОТО: Дурловски со порака до неговите колеги т.н. даватели на услуги

 Breaking News

ФОТО: Дурловски со порака до неговите колеги т.н. даватели на услуги

ФОТО: Дурловски со порака до неговите колеги т.н. даватели на услуги
July 19
19:01 2019

Оперскиот пејач Игор Дурловски, поранешен директор на Македонска опера и балет, преку својот профил на Фејсбук им се обрати на колегите по тргањето на предзнакот „македонски“ од зградата на операта и балетот. „Опера и балет на Република Северџистан. Колеги „даватели на услуги“, кога мочите фалширате-напишта Дурловски.

Related Articles