ФОТО: Димитар Апасиев со три статуси се огласи на фејсбук за случајот pekeт, вие одлучете кој е најдобар

 Breaking News

ФОТО: Димитар Апасиев со три статуси се огласи на фејсбук за случајот pekeт, вие одлучете кој е најдобар

ФОТО: Димитар Апасиев со три статуси се огласи на фејсбук за случајот pekeт, вие одлучете кој е најдобар
August 11
21:23 2019

Докторот по правни науки Димитар Апасиев, како и активист на Движењето за социјална правда Ленка, на својот фејсбук профил се огласи со три статуси кои наидоа на реакции од неговите фанови. Првиот статус е за Боки и Мијалков, вториот за обинителките со шестица, а третиот за тоа што си мислел кога бил мал за тоа го се зима pekeт. Ова се статусите во продолжение, фото:

Related Articles