ФОТО: Во тек се избори за Претседател на СДСМ, еве дел од атмосферата

 Breaking News

ФОТО: Во тек се избори за Претседател на СДСМ, еве дел од атмосферата

ФОТО: Во тек се избори за Претседател на СДСМ, еве дел од атмосферата
March 21
11:31 2021

Во тек се првите директни внатpeпартиски избo pи за претседател на паp тијата и се одвиваат непречено , во позитивна атмосфера согласно сите мерки и пpoтоколи за заш тита од коронавирусот.

Како врв на внатрепартиската демократија и како процес што за прв пат се случува во нашата земја ,сме особено горди на големата поддршка што граѓаните, нашите членови ја даваат денеска.

Довербата на граѓаните во полити тиките што ги води #СДСМ е уште поголем мотив за да работиме уште попосветено и поуспешно за доброто на нашата татковина. 🇲🇰 #првивнатрепартискиизбори – пишуваат од СДСМ на својата страница.

Related Articles