ФОТО: Големо невpeме во регионот, пуштени 90 противградни paкети

 Breaking News

ФОТО: Големо невpeме во регионот, пуштени 90 противградни paкети

ФОТО: Големо невpeме во регионот, пуштени 90 противградни paкети
June 11
21:49 2021

Рекордна количина на противградни ракети биле лансирани од радарските центри на Ваљево и Фрушка Гора.

Екстремно невpеме гја погод ила територијата на градот Рума во текот на денов.

За само 15 минути од радарските центри на Ваљево и Фрушка Гора лансирани биле дури 90 ракети.

Ова е инаку рекордна количина на противградни ракети кои некогаш досега биле лансирани во така краток временски период.

Related Articles