ФОТО: Во училница во Америка се појави Сонцето од Кутлеш веднаш до американското знаме

 Breaking News

ФОТО: Во училница во Америка се појави Сонцето од Кутлеш веднаш до американското знаме

ФОТО: Во училница во Америка се појави Сонцето од Кутлеш веднаш до американското знаме
August 30
22:23 2019

Пред неколку часа ОМД на својата фејсбук страница објафи фотографија каде што се гледа поранешното знаме на Р.Македонија Sвезда од Кутлеш, Сонце од Кутлеш или Аргеадска ѕвезда како виси веднаш до американското знаме во училиште во Америка. На таблата се забележува и шал, а како што пишува се работи за 5-то одделение ученик кој што е родум од Македонија и ја украсил својата училница во Мичиген. Погледнете како изгледаше тоа во продолжение:

Related Articles