ФОТО: Во македонска болница сред лето се намести нов котел за парно греење

 Breaking News

ФОТО: Во македонска болница сред лето се намести нов котел за парно греење

ФОТО: Во македонска болница сред лето се намести нов котел за парно греење
June 30
10:28 2020

Во Специјалната болница по гинекологија и акушерство Мајка Тереза во Чаир почнавме гасификација на котелот за парно греење. Со години наназад, стариот котел беше загадувач во градот Скопје.

И во услови на пан демија со коронавирусот не застануваме за подобрување на условите во сите јавно-здравствени установи. Нашата цел е подобра здравствена грижа за нашите граѓани. – Напиша министерот Венко Филипче на својата фејсбук страница, каде објави и фотографии:

Related Articles