ФОТО: Влегол во море со душек и чадор за сонце, во него гледала цела плажа

 Breaking News

ФОТО: Влегол во море со душек и чадор за сонце, во него гледала цела плажа

ФОТО: Влегол во море со душек и чадор за сонце, во него гледала цела плажа
August 07
07:17 2019

Секое лето друштвените мрежи горат поради глетките на плажите кои привлекуваат сечие внимание. Овие денови тоа го направи овој човек кој некако успеал да се качи на душек заедно со чадорот за сонце и да исплови среде море. И додека многумина забележуваат дека е претешко само да се качиш на душекот, фактот дека човекот човекот успеал со себе да понесе и чадор за сонце збуни многумина. Се на се, можеме само да му позавидиме на акробатските вештини, а секако е попаметно да се заштитиме од сонцето отколку да изгориме.

Related Articles