ФОТО: Вака се летува во грчка, сите се прашуваат што се случува со балконот на овој апартман на краците

 Breaking News

ФОТО: Вака се летува во грчка, сите се прашуваат што се случува со балконот на овој апартман на краците

ФОТО: Вака се летува во грчка, сите се прашуваат што се случува со балконот на овој апартман на краците
July 07
09:44 2019

На Фејсбук страницата „Грција-група за туристи“ се појавила фотографија со опис: „Во Грција вака се летува“. На неа во средина гледаме група луѓе како спијат на тераса, па токму затоа започнала расправа што всушност се случило во тој апартман. „Какви комарци, ништо не им пречи, само да спијат“, „Ма, жешко е внатре“, „Којзнае каква забава имало претходната ноќ“, се некои од коментарите под фотографијата. Наликува на се по малку. Но, како се вели, море е море, па неважно каде и на кој начин. Што мислите вие, што се случувало таму? Морскиот воздух ги фатил сите, погледнете фотографијата на средната тараса:

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles