ФОTO: Па и не ми треба багаж, имам палми – Ноне на аеродром со нова случка

 Breaking News

ФОTO: Па и не ми треба багаж, имам палми – Ноне на аеродром со нова случка

ФОTO: Па и не ми треба багаж, имам палми – Ноне на аеродром со нова случка
October 04
22:09 2019

Ноне Неделковска некогаш македонска пејачка, веќе неколку години живее и работи на брод, а постојано објавува фотографии нд Инстаграм од своите патувања. Летниот период Ноне го искористи за да се врати во родниот крај и поужива во убавините на Македонија и го прослави 33. роденден. По одморот замина за Палма де Мајорка, а на Инстаграм своите слебеници ги извести за не пpиjатноста што ја дожи веала. Нејзиниот багаж бил изгу бен, но се чини дека тоа не ѝ е првпат, па се пошегува: Не ми треба багаж, имама палми.

Related Articles