Филипче објави: 22 нови случаи, нови градови Струга и Битола

 Breaking News

Филипче објави: 22 нови случаи, нови градови Струга и Битола

Филипче објави: 22 нови случаи, нови градови Струга и Битола
March 28
13:16 2020

Венко Филипче, министерот за Здравство пред неколку минути преку својата фејсбук страница објави статус со приказ на нови случаеви во државата. Филипче напиша дека за 24 часа има 22 нови случаи, а по градови се следниов распоред: Скопје (9), Куманово (3), Струга (3), Тетово (2), Дебар (2), Прилеп (2), Битола (1). Со ова бројката се искачи на 241 на ниво на цела држава. Статусот во продолжение:

Related Articles