Филипче: 46 нови случаи, по градови Скопје, Куманово, Дебар, Прилеп, Тетово, Велес, Гостивар и Гевгелија

 Breaking News

Филипче: 46 нови случаи, по градови Скопје, Куманово, Дебар, Прилеп, Тетово, Велес, Гостивар и Гевгелија

Филипче: 46 нови случаи, по градови Скопје, Куманово, Дебар, Прилеп, Тетово, Велес, Гостивар и Гевгелија
April 03
14:41 2020

Венко Филипче македонскиот министер за здравство пред неколку минути на својата фејсбук страница ги објави резултатите за последните 24 часа, каде напоменува дека се регистрирани 46 нови случаи, а по градови тоа се: Скопје-13, Куманово-23, Дебар-2, Прилеп-1, Тетово-2, Велес-2, Гостивар -1, Гевгелија -2. Kaде со ова вкупната бројка се искачи на 430 лица на ниво на цела држава. Во продолжение неговиот статус:

Related Articles