Филипче: 30 нови од 342 теста, по градови Скопје, Куманово, Прилеп и Крива Паланка

 Breaking News

Филипче: 30 нови од 342 теста, по градови Скопје, Куманово, Прилеп и Крива Паланка

Филипче: 30 нови од 342 теста, по градови Скопје, Куманово, Прилеп и Крива Паланка
April 02
12:32 2020

Министерот за здравство Венко Филипче, информира на својата фејсбук страница дека во изминатите 24 часа се потврдени 30 нови, каде што вкупната бројка изнесува 384 граѓани. Филипче додава дека по градови новите се од Скопје 12, од Куманово 8, од Прилеп 9 и од Крива паланка 1. Напоменува дека се извршени 342 теста во изминатото деноноќие, во продолжение неговиот фејсбук статус:

Related Articles