Филипче со порака: Лежалката на плажа лесно се заменува со болнички кревет

 Breaking News

Филипче со порака: Лежалката на плажа лесно се заменува со болнички кревет

Филипче со порака: Лежалката на плажа лесно се заменува со болнички кревет
August 02
15:58 2020

Лежалката на плажа лесно се заменува со болнички кревет. Да ги почитуваме мерките за заштита од ковид-19. Да го зачуваме нашето здравје, но и здравјето на нашите родители, баби и дедовци. Затоа што нема ништо поважно од грижата за нашите најблиски. Носи заштитна маска, одржувај физичка дистанца, не се групирај и често миј ги рацете!

Related Articles