Филипче со ново инфо: Нови 6 лица, бројката се качува на 76, нов град Кавадарци

 Breaking News

Филипче со ново инфо: Нови 6 лица, бројката се качува на 76, нов град Кавадарци

Филипче со ново инфо: Нови 6 лица, бројката се качува на 76, нов град Кавадарци
March 20
21:16 2020

Министерот Венко Филипче, предмалку на својата страница напиша нов фејсбук статус со фотографија од информации за петок, денес. Во текстуалните и визуелните информации пишува дека има нови 6 лица, а со тоа бројката се искачува на 76 во државава до вечерва. Нов град е градот Кавадарци, покрај Скопје, Дебар, Гостивар, Охрид и Штип. Во продолжение неговиот статус:

Related Articles