Филипче со видео порака: Ќе побараме казнувањето да почне порано уште на почетокот на неделава

 Breaking News

Филипче со видео порака: Ќе побараме казнувањето да почне порано уште на почетокот на неделава

Филипче со видео порака: Ќе побараме казнувањето да почне порано уште на почетокот на неделава
April 26
20:14 2020

Венко Филипче, Министерот за Здравство објави кратка видео порака со следниов наслов: Ќе побараме од Владата казнувањето на почне порано, уште на почетокот на неделава. Разлабавување на полицискиот час доаѓа со пакет мерки за лична заштита – задолжително носење маски и одржување растојание. Само така ќе има ефект и резултати. – Видео пораката погледнете ја во продолжение, видео:

Related Articles