Филипче: Нови 9, денеска до 12 часот вкупно 85, вкупно 6 градови, Скопје, Дебар, Штип, Кавадарци, Гостивар и Охрид

 Breaking News

Филипче: Нови 9, денеска до 12 часот вкупно 85, вкупно 6 градови, Скопје, Дебар, Штип, Кавадарци, Гостивар и Охрид

Филипче: Нови 9, денеска до 12 часот вкупно 85, вкупно 6 градови, Скопје, Дебар, Штип, Кавадарци, Гостивар и Охрид
March 21
13:16 2020

Министерот Венко Филипче нешто после 13 часот денеска објави фејсбук статус, каде напиша дека се регистрирани 9 нови случаи, а со тоа сака да каже дека денеска до 12 часот на пладне, бројката се искачила на 85. Како што напомена Филипче и претходно, известување за состојбата ќе има секој ден до 12 часот на пладне, за радиус од 24 часа растојание. Инаку по градови т.е. по местото на постојано живеење се 6 градови и тоа: Скопје, Дебар, Штип, Кавадарци, Гостивар и Охрид. Во продолжение неговиот интегрален статус:

Related Articles