Филипче: Нови 24 случаи, Тетово е новиот град, после Скопје, Куманово, Дебар, Охрид, Штип

 Breaking News

Филипче: Нови 24 случаи, Тетово е новиот град, после Скопје, Куманово, Дебар, Охрид, Штип

Филипче: Нови 24 случаи, Тетово е новиот град, после Скопје, Куманово, Дебар, Охрид, Штип
March 26
12:30 2020

Денеска на својата фејсбук страница министерот Венко Филипче напиша дека има нови 24 случаи за последните 24 часа. По градови како што пишува Филипче тоа се Скопје (15), Куманово (4), Дебар (2), Охрид (1), Штип (1), Тетово (1). Тетово е новиот град, а со овие денес, бројката се искачи на 201 граѓани на територијата на цела држава. Статусот на Филипче во продолжение:

Related Articles