Филипче: Нови 19, вкупно 67 и уште 17 се чекаат резултати во текот на денот

 Breaking News

Филипче: Нови 19, вкупно 67 и уште 17 се чекаат резултати во текот на денот

Филипче: Нови 19, вкупно 67 и уште 17 се чекаат резултати во текот на денот
March 20
12:49 2020

Министерот Венко Филипче пред неколку часови објави фејсбук статус во кој што како што вели до 10 часот во земјава има 19 нови, со што бројката се искачува на 67 граѓани. Вчера биле направени вкупно 71 тестови. Воедно Филипче пишува дека има и 17 граѓани од Жан Митрев, кој што во текот на денот ќе бидат потврдени и резултатите ќе бидат објавени. Неговиот статус во продолжение целосно:

Related Articles