Филипче: Нови 18 случаи, по градови – Скопје 11, Прилеп 4, Куманово 2, Тетово 1, а со тоа вкупно 219

 Breaking News

Филипче: Нови 18 случаи, по градови – Скопје 11, Прилеп 4, Куманово 2, Тетово 1, а со тоа вкупно 219

Филипче: Нови 18 случаи, по градови – Скопје 11, Прилеп 4, Куманово 2, Тетово 1, а со тоа вкупно 219
March 27
12:00 2020

Министерот Венко Филипче објави дека има нови 18 случаи на ниво на целата држава. Бројката 18 е за изминатите 24 часа, по градови министерот напиша: Скопје (11), Прилеп (4), Куманово (2), Тетово (1). Филипче додаде дека бројката до денеска до 12.00 часот изнесува 219 лица. Во продолжение целосниот негов фејсбук статус, објавен на неговата официјална фејсбук страница:

Related Articles