Филипче: Министерството ќе информира еднаш дневно за изминатите 24 часа – Седете дома

 Breaking News

Филипче: Министерството ќе информира еднаш дневно за изминатите 24 часа – Седете дома

Филипче: Министерството ќе информира еднаш дневно за изминатите 24 часа – Седете дома
March 21
10:47 2020

Пред неколку минути на својата фејсбук страница министерот Филипче напиша дека од првиот ден ја информира јавноста преку министерството се како што треба, а така останува и во иднина. До сега имаше по неколку пресови со инфо во денот, но сега министерството ќе објавува до 12 часот еднаш со бројка за изминатите 24 часа. Значи прес конференциите ќе се минимум една во денот, Седете дома, порачува Филипче неговиот целосен статус во продолжение:

Related Articles