Филипче конечно кажа кога ќе оди на кафе со Лиде Лиде, ова е неговата реакција

 Breaking News

Филипче конечно кажа кога ќе оди на кафе со Лиде Лиде, ова е неговата реакција

Филипче конечно кажа кога ќе оди на кафе со Лиде Лиде, ова е неговата реакција
June 19
07:31 2020

Познатата Лиде Лиде која постојано коментира кај министерот за Здравство, Венко Филипче скоро на сите прес-конференции и бара да седнат на кафе заедно, доби и одговор од министерот.

Синоќа Филипче на прашање од новинарот во интервјуто за тв21 одговори дека веднаш по завршувањето на коронавирусот ќе седнат на кафе.

Министерот за здравство Венко Филипче конечно одговори дали со Лиде Лиде ќе оди на кафе. Во интервјуто за ТВ 21 кратко одговори дека веднаш штом ќе заврши корона-кризата ќе седне на кафе со неа.

Лиде Лиде стана позната во јавноста откако постојано коментираше на прес-конференциите на Филипче и бараше со него да седнат на кафе. Нејзините коментари често стануваа вирални, па дел од корисниците на социјалните мрежи бараа од Филипче да го прифати нејзиното барање.

Related Articles