Филипче: Во изминатото деноноќие нови 53, вкупната бројка изнесува 483, а нови по градови е следниот редослед

 Breaking News

Филипче: Во изминатото деноноќие нови 53, вкупната бројка изнесува 483, а нови по градови е следниот редослед

Филипче: Во изминатото деноноќие нови 53, вкупната бројка изнесува 483, а нови по градови е следниот редослед
April 04
13:39 2020

Пред неколку минути, министерот Венко Филипче информира дека има 53 нови случаи во земјава, а со тоа бројката на вкупно се искачи на 483 до денес. По градови за последните 24 часа е следниов редослед од вкупно 53 нови: Скопје -13, Куманово -8, Штип -5, Прилеп – 2, Струга – 14, Тетово – 2, Велес – 1, Гостивар – 2 и Кочани – 6. Во продолжение неговиот интегрален статус:

Related Articles