Филипче: Ајан за Нова година ми шепна дека има само една желба

 Breaking News

Филипче: Ајан за Нова година ми шепна дека има само една желба

Филипче: Ајан за Нова година ми шепна дека има само една желба
August 02
20:41 2020

Венко Филипче: Ајан за Нова година ми шепна дека има само една желба – да си оди дома! Конечно Ајан истрча и со нетрпение ѕвонеше на ѕвончето колку што може посилно, да слушнат сите дека озд paве и дека победи, но и дека сега ништо нема да го сопре! Браво Ајан! Благодарност до целиот медицински тим на Клиниката за детски бo лести, кои го даваат својот максимум за грижата за нашите најмали и најмили. Горд сум на вас! Видеото е одобрено од родител.

Related Articles