Фетаи и Ленче на прослава во Парк: Денеска славиме, од вторник за СЈО

 Breaking News

Фетаи и Ленче на прослава во Парк: Денеска славиме, од вторник за СЈО

Фетаи и Ленче на прослава во Парк: Денеска славиме, од вторник за СЈО
September 08
16:40 2019

Обвинителките од СЈО Ленче Ристоска и Фатиме Фетаи присуствуваа на прославата за 8-ми септември во Градски Парк. Како што рекоа, добиле покана како претставници од СЈО од Владата и затоа се присутни, но за СЈО не сакаат да коментираат. – Денеска славиме, од вторник за СЈО“, велат тие за Тв21.

Related Articles