Уште ова фалеше, Отец Пимен pacпали по Димитар Апасиев

 Breaking News

Уште ова фалеше, Отец Пимен pacпали по Димитар Апасиев

Уште ова фалеше, Отец Пимен pacпали по Димитар Апасиев
November 09
18:59 2021

Спирко го искористил напа днатиот профил на Димче и ги на падна работниците со псо вки. Во секој друг случај Димче ќе ги бранеше работничките права. Спирко мисли дека му се може. Гла сал човекот за Данела и сега мисли втор човек е во градот. Да не се разбереме погрешно. Не е крива Данела, нит Димитар. Не сме ни ние криви. Крива е демократијата што нѐ прави да мислиме дека ако сме гласале на победничката страна сме дел од власта, поточно над власта. – напиша Отец Пимен на својот фејсбук профил:

Related Articles