Уште ова фалеше, нов видео xит со Лиде на Венко, слушнете го

 Breaking News

Уште ова фалеше, нов видео xит со Лиде на Венко, слушнете го

Уште ова фалеше, нов видео xит со Лиде на Венко, слушнете го
April 19
20:55 2021

Лиде на Венко или Лиде Лиде е жената која македонската јавност ја запозна преку коментираите кои редовно ги остава под објавите на министерот за здравство Венко Филипче. Лиде Лиде сега направи и песна за него. Песната е насловена како Лиде на Венко. Текстот и музиката се нејзини, а песната е снимена во студио кај Димитар Маневски. Видео во продолжение:

Related Articles