Утрово се огласи Филипче на фејсбук каде објави статистика за последните четири дена

 Breaking News

Утрово се огласи Филипче на фејсбук каде објави статистика за последните четири дена

Утрово се огласи Филипче на фејсбук каде објави статистика за последните четири дена
July 26
08:34 2020

Во последните четири дена односот на новоз аболени од тестирани лица е под 10%, што претставува позитивен тренд имајќи во предвид дека ова е еден од важните индикатори за тоа дали шир ењето на зар азата се намалува – колку од тестираните се позитивни. – Напиша Веко Филипче на својата фејсбук страница.

Related Articles