Уапсен Боки 13 на граничниот премин

 Breaking News

Уапсен Боки 13 на граничниот премин

Уапсен Боки 13 на граничниот премин
July 15
12:55 2019

Денеска на информативен разговор е спроведен директорот на 1ТВ, Бојан Јовановски, познат како „Боки 13“. Сѐ уште не се открива каде е приведен и за какво дело се работи. Бојан Јовановски е менаџер во 1 тв каде како сопственик се јавува неговиот татко. Повеќе информации наскоро…

Related Articles