Три месеци ќе се пренасочува патот Прилеп – Битола, поради градежни работи на патот

 Breaking News

Три месеци ќе се пренасочува патот Прилеп – Битола, поради градежни работи на патот

Три месеци ќе се пренасочува патот Прилеп – Битола, поради градежни работи на патот
September 17
08:13 2019

Сообраќајот на делницата Прилеп-Битола кај Технолошко индустриската зона Прилеп од денеска ќе се пренасочува на регионалниот пат. Како што известува фабриката Карпош ад Скопје во наредните три месеци ќе се извршуваат градежни работи на магистралниот пат А3, делница Прилеп – Битола кај ТИРЗ Прилеп.

Related Articles