Трендо влегува во трка за кандидат за градоначалник на Центар, јавуваат медиумите

 Breaking News

Трендо влегува во трка за кандидат за градоначалник на Центар, јавуваат медиумите

Трендо влегува во трка за кандидат за градоначалник на Центар, јавуваат медиумите
July 21
20:35 2021

Сашо Мацаноивски Трендо најверојатно ќе влезе во тргата за градоначалник на Општина Центар на следните локални избори, објави Скопје инфо. Неофицијално тој е помеѓу кандидатите кои имале највисок рејтинг помеѓу потенцијалните кандидати за градоначалници кои ги правела опозициската ВМРО ДПМНЕ. Освен Трендо, како потенцијален кандидат за оваа позиција се споменува и доктор – специјалист кој високо котира во опозициските паp тиски редови. Фото:

Related Articles