ТВ21: Пpи пpетpесот во 1ТВ одземени компјутеpите на синот на Катица Јанева и Боки 13

 Breaking News

ТВ21: Пpи пpетpесот во 1ТВ одземени компјутеpите на синот на Катица Јанева и Боки 13

ТВ21: Пpи пpетpесот во 1ТВ одземени компјутеpите на синот на Катица Јанева и Боки 13
July 15
21:51 2019

Во текот на п[ет[есот вечерва во просториите на „1ТВ“ одземени се компјутерите на Бојан Јовановски, познат како Боки 13 од неговата канцеларија и компјутерот на синот на Катица Јанева кој е вработен во телевизијата, јавува репортерот на ТВ21.

Полицијата претрес извршила во канцеларијата на Јовановски, а целиот претрес имало налог и да биде сниман од страна на полициските единици.

Снимките на ТВ21 потврдуваат дека се одземени предмети од телевизијата, а како што дознаваме претресот се вршел со цел да се пронајдат пари кои биле добиени со изнудa.

Но засега нема информации дали се пронајдени. Извор: ТВ21.

Related Articles